Dansk  |  Deutsch  |  English |

Vandbehandlingsanlæg til befugtning med rent vand

Hydotec ApS , producerer,  installerer og servicerer RO vandbehandlingsanlæg . 

Fordelen ved et vandbehandlingsanlæg er, at det afhjælper et dårligt indeklima ved at rense luftbefugtningsvandet for blandt andet kalk, okker, mangan og jern.

Vi har vandbehandlingsanlæg til forskellige behov

​Et vandbehandlingsanlæg benytter omvendt osmose for at sikre rent vand, og vores anlæg leveres med en kompakt opbygning med styring og original "compactmembran". Dermed kan I få et bedre indeklima og et bedre produktionsmiljø.

Vandbehandlingsanlægget har tilgangsfilter, sikkerhedsventil, betjeningspanel med touchskærm i farver, elektronisk overvågning af hydrofór, start og stop af pumpe samt automatisk skyl af membran før og efter produktion af permeat.

​Flowmåling til vores vandbehandlingsanlæg kan leveres i flere varianter:

  • Måleure
  • ​Flowmålere kun visning
  • Elektronisk flowmåling med visning af aktuelt flow og en total vandmængde forbrugt/produceret​

Vandbehandlingsanlægget leveres med kapacitet fra cirka 40 l/h til cirka 300 l/h afhængig af vandkvalitet og temperatur. Ved produktion til større hydrofór- eller lagertanke leveres hygiejneskyl af membran samt tank/hydrofór. 

Der kan endvidere monteres et blødgøringsanlæg, som kan forlænge membranens levetid og nedsætte vandmængden til membranskyl. 

​​Kontakt os for at få flere oplysninger om vandbehandling

Du altid er velkommen til at få flere oplysninger om vores vandbehandlingsanlæg og om de mange fordele ved vandbefugtning Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. 

​​

​KONTAKT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​NYHEDER

Nye ejere
Vi er glade for at kunne meddele, at Hydotec ApS pr. 30.04.2024 har overtaget alle aktiviteter i forbindelse med DANFOG fra LDFA-Teknik A/S
Læs hele nyheden

Kontakt os

Hydotec ApS -DAN FOG

Industrivej 26
DK- ​5750 Ringe

Tlf. +45 66 15 14 80

Dir. +45 25 40 73 74

Mail: info@danfog.com​

CVR: 39437244