Dansk  |  Deutsch  |  English |

​Tlf. 40 73 36 05  |  la@danfog.com

35 års succes med kundetilpassede totalløsninger!​

LDFA Teknik A/S blev etableret i 1998 af Lars Andersen, som allerede på daværende tidspunkt havde mere end 25 års erfaring i branchen for befugtning og vandbehandling.

DAN FOG var fra starten en af de førende kræfter indenfor udvikling, markedsføring og salg af befugtningssystemer, og Vandbehandlingssystemer kom hurtigt til som en naturlig del af helheden.

I dag fortsættes aktiviteterne i firmaet LDFA Teknik A/S med produktnavnet DAN FOG, med samme vision og strategi for fremtiden, at opretholde og udbygge denne ledende position på markedet, både produktmæssigt og geografisk.

LDFA Teknik A/S udvikler og producerer alle systemer og produkter ved hovedkontoret i Odense, samt på Industrivej i Ringe på Fyn. Det er vigtigt at nævne, at firmaet selv står for udvikling og produktion af komplette systemer og problem løsninger – hvor ca. 80 % af systemerne er direkte tilpasset det aktuelle beho hos den enkelte kunde. ​

Lars Andersen har solgt og installeret befugtningsløsninger i mere end 40 forskellige lande - til mere end 30 forskellige brancher.

LDFA Teknik A/S arbejder med udvikling, salg, projektering, installation og service af befugtningsanlæg og vandbehandling. vores mål er at blive Deres foretrukne leverandør af befugtnings og vandbehandlingsløsninger i fremtiden.Vi vil hele tiden holde os opdateret på nye muligheder og fordele, som kan komme Dem til gode.

Vi kan garantere at De hos os får den bedste og mest driftsikre løsning, både når det gælder kvalitet, teknologi og økonomi.

Hos os kan de selv vælge mellem et nøglefærdigt projekt, eller et projekt leveret så Deres egne teknikkere kan installere. Uanset hvad De vælger, er hjælpen og servicen altid i top.​​

​KONTAKT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​NYHEDER

Befugtning & vandbehandling
Befugtning og vandbehandling fra samme leverandør øger Deres sikkerhed.
Læs hele nyheden

Kontakt os

LDFA Teknik A/S

Industrivej 26
​5750 Ringe

Dir. 40733605

Tlf. 66151480
Mail: info@danfog.com
CVR: 20256435