Dansk  |  Deutsch  |  English |

​Tlf. 40 73 36 05  |  la@danfog.com

Luftbefugtning med luftbefugter til et tørt indeklima

Hos LDFA Teknik A/S i Ringe, syd for Odense S og nord for Svendborg, har vi stor ekspertise med luftbefugtning ved hjælp af en luftbefugter. Der kan være mange fordele ved luftbefugtning, og vi har stor erfaring med at montere enhver form for luftbefugter i blandt andet offentlige institutioner og større erhvervsvirksomheder både på Fyn og resten af landet.

Luftbefugter mindsker sygdom og øger produktiviteten

Det er nødvendigt at varme rum op i Danmark, men det har en tendens til at gøre luften tør, hvis man ikke modvirker dette, med luftbefugtning. Det kan påvirke produktionsmiljøer negativt, ligesom det kan have en dårlig påvirkning af indeklimaet. Det kan ligefrem føre til sygefravær.

Løsningen er en luftbefugter, og der er flere fordele ved at benytte luftbefugtning. De fleste kunder henvender sig til os på grund af et dårligt indeklima.​

Luftens relative fugtighed har i det hele taget stor indflydelse på menneskers effektivitet og velbefindende.

Det skyldes at de bliver påvirket, af både lufttemperatur og luftfugtighed. Derfor har vi kunder, til vores luftbefugtning, som Operaen og Københavns Universitet.

En luftbefugter er med andre ord fordelagtig for indeklimaet og medarbejdernes velbefindende, men den er også fordelagtig for produktionsmiljøet. Tør luft øger forekomsten af statisk elektricitet og dermed af støv.

Det kan føre til forstyrrelser i elektronik, men også utilsigtede sammenklæbninger eller frastødninger af emner. Den tørre luft kan også betyde, at materialer såsom træ og papir revner, sprækker og ændrer størrelse. Derfor kan det blive nødvendigt med luftbefugtning.

Kontakt os for at høre mere om luftbefugtning

Du er velkommen til at høre mere om luftbefugtning og få et uforpligtende tilbud på en luftbefugter. Du kan ringe på telefon 4073 3605 eller skrive til os på info@danfog.com.

​​

​KONTAKT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​NYHEDER

Befugtning & vandbehandling
Befugtning og vandbehandling fra samme leverandør øger Deres sikkerhed.
Læs hele nyheden

Kontakt os

LDFA Teknik A/S

Industrivej 26
​5750 Ringe

Dir. 40733605

Tlf. 66151480
Mail: info@danfog.com
CVR: 20256435