Dansk  |  Deutsch  |  English |

Maling og lakering

Fordele:

  • Reducerer statisk elektricitet​

  • Minimerer svævestøv

  • Sikrer effektiv produktion

  • Minimerer spild  

  • Forbedrer kvaliteten

Luftbefugtning sikrer en optimal arbejdsproces og forbedrer bundlinjen:

​I dag anvendes stadig større mængder af vandbaserede lakker, til gavn for vores verden og miljø. Dette forhold kræver til gengæld et større fokus på klimaet i malekabiner og automatiske lakanlæg. 

Ved en luftfugtighed på under 75% vil malingen, på grund af det høje vandindhold have en tendens til at fordampe. For at reducere fordampningen er det derfor altafgørende at opretholde og styre luftfugtigheden, og dermed spare betydelige mængder maling

Med den rette luftfugtighed, ved eksempelvis sandblæsning, ændres den elektriske ladning og minimerer den statiske elektrisk. På den måde sikres det at sandet blæses væk, i stedet for at klæbe til emnet. Sandblæsningstiden bliver reduceret og kvaliteten af malearbejdet bliver væsentligt forbedret.

Udfordring:

Statisk elektricitet og støvpartikler i luften udgør en væsentlig udfordring i malekabiner og lakanlæg. Det kan være nødvendigt at male flere gange, fordi støvet sætter sig på de behandlede overflader og gør malingen eller lakeringen uens.

Løsning:
Med en Danfog befugtningsløsning reduceres statisk elektricitet. Den befugtede luft gør de luftbårne støvpartikler tungere, og støvet falder dermed til jorden. Dette bevirker et mindre forbrug af maling og lak, en effektiv produktion og produktionstid samt et slutprodukt af høj og ensartet kvalitet, til gavn for omdømme og kunder.

​KONTAKT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​NYHEDER

Nye ejere
Vi er glade for at kunne meddele, at Hydotec ApS pr. 30.04.2024 har overtaget alle aktiviteter i forbindelse med DANFOG fra LDFA-Teknik A/S
Læs hele nyheden

Kontakt os

Hydotec ApS -DAN FOG

Industrivej 26
DK- ​5750 Ringe

Tlf. +45 66 15 14 80

Dir. +45 25 40 73 74

Mail: info@danfog.com​

CVR: 39437244