Dansk  |  Deutsch  |  English |

Befugtningsanlæg til at øge og sænke luftfugtigheden

Befugtningssystemer kan både øge og sænke luftfugtigheden. Vores kunder er både offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder.

Bedre indeklima og produktionsmiljø med befugtningsanlæg

Der kan være mange praktiske årsager til at øge eller sænke luftfugtigheden. Opvarmning af rum har blandt andet en tendens til at gøre luften tør, og det kan føre til revner og sprækker i blandt andet produktionsmaterialer. Det kan vi afhjælpe ved at installere et befugtningsanlæg, som bestøver vand ud i lokalet.

Der er i det hele taget mange fordele ved at benytte et befugtningsanlæg, hvis der er tør luft og måske endda et dårligt indeklima. Først og fremmest giver befugtning et bedre indeklima, og de fleste kunder henvender sig, på grund af et dårligt indeklima.​

En anden fordel ved befugtningsanlæg, er en forbedring af selve produktionsmiljøet. Tør luft øger naturligvis forekomsten af både støv og statisk elektricitet. Det kan føre til forstyrrelser i elektronik samt utilsigtede sammenklæbninger eller frastødninger af emner. Det kan også betyde, at materialer såsom træ og papir revner, sprækker og ændrer størrelse.

Dertil kommer, at luftens relative fugtighed har stor indflydelse på menneskers effektivitet og velbefindende. Mennesker bliver med andre ord påvirket af både lufttemperatur og luftfugtighed. Derfor har vi kunder såsom Operaen og Københavns Universitet.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på befugtning

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på et befugtningsanlæg. 

​​

​KONTAKT

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​NYHEDER

Nye ejere
Vi er glade for at kunne meddele, at Hydotec ApS pr. 30.04.2024 har overtaget alle aktiviteter i forbindelse med DANFOG fra LDFA-Teknik A/S
Læs hele nyheden

Kontakt os

Hydotec ApS -DAN FOG

Industrivej 26
DK- ​5750 Ringe

Tlf. +45 66 15 14 80

Dir. +45 25 40 73 74

Mail: info@danfog.com​

CVR: 39437244